Живот във  фургон? Звучи си като истинско наказание. Мнозина смятат, че

...
Живот във  фургон? Звучи си като истинско наказание. Мнозина смятат, че
Коментари Харесай

На пръв поглед това е най-обикновен и стар фургон, но когато погледнете вътре...

Живот във  фургон? Звучи си като истинско наказание. Мнозина считат, че биха обитавали сходно нещо единствено при изключителни обстановки и в случай че имат избор, в никакъв случай не биха се заселили там, написа jenata.blitz.bg.

 

Но основният воин на тази история с право може да се назова фургон фантазия. В това малко пространство има всичко, което е нужно, с цел да живееш удобно. 



На това огромно и комфортно легло ще се усещат добре даже и най-едрите хора. А всичките си движимости може да приберете в шкафа с огледални порти, който зрително усилва пространството и прибавя светлина в помещението. 



Банята също наподобява доста добре, стига да си спомните къде се намира. В нея има всичко - и мивка, и тоалетна, и душ. Всичко е доста плътно, практично и функционално. 



Особено внимание заслужава кухнята. Облицованият неръждаем плот се намира в центъра на помещението и до него има достъп от всички страни. 



Има пространство, към което могат да се съберат околните и приятелите си. Вместо големи кресла и дивани, тук има няколко компактни пуф фотьойла и табуретки, в които също може да прибирате движимостите си. С две думи - място има за всичките ви посетители! 



Многото прозорци, отразяващи светлината и богатият, само че дружно с това ненатрапчив интериор, придават на този фургон атмосфера на същински комфортен дом. Разбира се, не може да го сравните с същинска къща, само че в случай че би трябвало да го оценявате във връзка с цена / качество - това е страховит вид. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР